23.4.2013
Vihdoin päivityksiä sivuille! Tallin omiin ja muihin hevosiin on tullut muutoksia, uusina hevosina Lakota, Young and Brave sekä islanninhevonen Brjann fra Nevala.

Näiden lisäksi on kuvia lisäilty tallin vanhoille asukkaille mm. Julle (myös galleriaan), Elli (myös galleriaan), Santtu, Örkki, Yrjö, Milo (myös galleriaan).

13.11.2012
Pitkä päivitystauko ei ole merkinnyt sitä, etteikö tallilla olisi ollut tapahtumaa (päinvastoin) vaan lähinnä päivittäjän laiskuutta.

Pidemmittä selityksittä itse asiaan, tärkeimpänä omien hevosten ja muitten tallin hevosten sivuja päivittäminen ajantasalle. Samalla myös tallin entisiin asukkaisiin on siirtynyt lisää hevosia. Ovi on käynyt myös toiseen suuntaan ja niinpä tallin uusille asukkaillekin on tehty omat sivut: Keke, Cape, Veera, Örkki, Pelle ja Liina.

Myös monien vanhojen asukkaidenki sivuja on päivitelty: Typy (myös galleria), Santun galleria, Milon galleria, Julle (myös galleria), Siirin galleria ja Elli (myös galleria).

06.07.2012
Viime viikko vei mukanaan talliltamme kaksi hevosta. Torstaina 28. päivä, Solttu (Sultan Of Swing) jouduttiin lopettamaan jalkavaivojen vuoksi ja lauantaina 30.6. Hanna (Hannah Herox) ja sen varsa jouduttiin lopettamaan Hannan synnyttäessä , koska varsa oli niin pahassa virheasennossa ettei sitä saatu ulos.
Molemmat hevoset siirretty rakkaissa muistoissamme -sivulle.

Näiden suru-uutisten lisäksi on kuitenkin hieman muitakin sivuja päivitelty. Katan ja Ainon sivuja päivitetty ja uusia kuvia lisätty Paipun, Sohvin, Katan, Vilman, Jullen ja Ainon gallerioihin.

Tallin muut hevoset sivua ollaan piakkoin päivittämässä, koska on tallilla jo jokusen viikon asustellut muutama uusi hevonen joita ei olla vielä sivuilla esitelty :) Niistä lisää, kunhan hevosista on saatu kuvat otettua!

24.06.2012
Seuraavien hevosten sivuja ja/tai gallerioita on päivitetty uusilla kuvilla: Siiri, JulleJussi, Aino, Elli, Typy, Vilma, Heta ja Sohvi.  Lisäksi kuvia ja etusivua päivitetty.

13.06.2012
Sivuja on päivitetty niin ympäriinsä että kannattaakohan kaikkia sivuja edes ruveta listaamaan :) Seuraavien hevosten sivuja on ainakin jollain tasolla muokattu (lisätty kuvia galleriaan tai hevosen omalle sivulle): SiiriKata, JulleJussi, Hanna, Aino, Rita , Paipu  ja  kuvia -galleria. Lisäksi omat hevoset ja muut tallin hevoset -sivuja muokattu sekä tottakai tallin uusimmalle tulokkaalle tehty oma sivu: Elli.

24.05.2012
Kevään ensimmäinen varsa syntyi Mintulle ja tälle orivarsalle on nyt tehty oma sivu. Jullen sivulla on muutama kuva varsasta, mutta pian tulee varmasti lisää! :)

27.02.2012
Päivitetty omat hevoset ja muut hevoset sivuja. Lisäksi Typyn, Soltun, Paipun, Jussin, Yrjön ja Milon sivuille laitettu uusia kuvia ja lisäksi Siirin ja Hannan gallerioita päivitetty.

26.01.2012
Vihdoin saatu suurin piirtein ajantasalle sivut! Tärkeimmät ensin: tallin muihin asukkaisiin lisätty vihdoin Yrjö ja Paipu.
Lisäksi Sohvin, Ainon ja Vilman sivuja päivitelty sekä Sohville lisätty myös galleriaan uusia kuvia. Tallin entisiin asukkaisiin lisätty Toskis.

21.01.2012
Päivityksiä, tosin vähän vanhoja sellaisia. Viime vuoden lokakuulta otettuja kuvia laitoin Siirin, Essin, Milon ja Santun galleriaan. Lisäksi mm. tallin entisiä asukkaita sekä Toskiksen omaa sivua päivitetty. Myös Katan sivulle päivitetty ravitulos viime syksyltä - ensimmäisestä startista voitto!

Piakkoin tulossa enemmänkin päivityksiä, tallissa mm. pari uutta hevosta joista yritetään saada kuvia sivuillekin pian! :)

18.09.2011
Leksa lähti ylläpitoon etelä-Suomeen, joten löytyy nykyisin tallin entisistä asukkaista. Lisäksi Ainon ja Jussin gallerioita sekä Ainon ja Milon omia sivuja päivitetty.

19.08.2011
Tallin muihin hevosiin muutoksia sen verran, että Riku siirtyi tallin entisiin asukkaisiin ja Solttu tuli uutena hevosena talliin.
Muuten kuvia lisätty Typyn ja Hetan omille sivuille sekä Katan, Typyn ja Leksan gallerioihin. Lisäksi myös kuvia ja omat hevoset -sivuja päivitetty.

26.07.2011
Siirin, Vilman, Sohvin ja Essin omaa sivua päivitetty, lisäksi Essin galleriaan, Hetan galleriaan ja kuvia-sivulle lisätty uusia kuvia.

15.07.2011
Leksa ja Santtu kävivät harjoituskoulukisoissa ja kuvia sieltä löytyy molempien hevosten omilta sivuilta sekä galleriasta. Lisäksi kuvia löytyy Essin omalta sivulta & galleriasta, Milon sekä Riiviön galleriasta ja kuvia-sivulta.  Lisäksi päivitetty tallin muut hevoset - sivua ja tehty vihdoin oma sivu Toscanovalle, joka on asustellut tallissamme jo tämän kesän.

08.07.2011
Vihdoin uudet sivut on saatu julkaistua! Sivuja päivitetty uuden ulkoasun myötä täysin ja useimmilta hevosilta löytyy mm. uusia kuvia!